Restoran Citadela

Nalazi se u selu Vardarcu, samo nekoliko kilometara od središta općine Bilje, uz granicu s Kopačkim ritom. Citadela je nadaleko poznata po vrhunskom fiš paprikašu i ribljim specijalitetima.

Tradicionalni proizvodi

Reprezentativni ručak

Geografsko porijeklo

Preporuka proizvođača

FIŠ-PAPRIKAŠ

Više...

ŠARAN U RAŠLJAMA

Više...

ŽABLJI KRACI

Više...

SMUĐ ORLI

Više...

Perkelt

Više...

Šaran u rašljama

Više...

Fiš-paprikaš

Više...

Pržena kečiga

Više...

Žablji kraci

Više...

FIŠ-PAPRIKAŠ

Više...

Preko 30 godina duga ugostiteljska tradicija temeljena na domaćoj, obiteljskoj kuhinji proslavila je i selo Vrdarac u kojemu se restoran nalazi, ali i baranjsko gostoprimstvo i gastronomiju u cjelini. U šarolikom jelovniku domaće hrane ističu se delicije od riječne ribe, poput šarana u rašljama, žabljih krakova te raznih jela od divljači i grilla. No, Citadela je ipak po svom odličnom fiš paprikašu i domaćim rezancima.

S obzirom na zemljopisni smještaj, Citadela je idealna kao ulazna turistička točka u kojoj će posjetitelji, kroz ponudu autentičnih jela i pića, doživjeti Baranju nekoliko trenutaka prije nego joj se predaju. Jednako tako, funkcionalna je i kao prostor za završno opuštanje nakon cjelodnevnih užitaka u prostranstvima zemlje obilja.

Prostor restorana sastoji se od unutarnjeg dijela, velike terase i nedavno otvorene sjenice. Za naše goste organiziramo sve vrste proslava i svadbenih svečanosti kapaciteta do 250 osoba.

Smještaj:

Seosko domaćinstvo Citadela smješteno u selu Vrdarac nedaleko od čuvenog restorana Citadela, gostima nudi smještaj u četiri potpuno novouređene dvokrevetne sobe, s mogućnošću postavljanja pomoćnog kreveta.

U našoj lovačkoj sali, smještenoj u sklopu seoskog domaćinstva Citadela, u mogućnosti smo organizirati rođendane, proslave ili bankete kapaciteta do 20 osoba.

Sve su sobe opremljene prostranom kupaonicom i ručno rađenim hrastovim namještajem, a gostima nudimo noćenje s doručkom, polupansion ili puni pansion.

 

 

Kontakt osoba: vl. Dozo Lazar i Silard Lazar

Sjedište: Lajoša Košuta 85, 31327 Vardarac

Telefon: +385 31 753 184 +385 98 167 2774

E-mail: citadela@os.t-com.hr

Web: www.citadela.com.hr