Restoran Čokot Čarda

Čokot Čarda nalazi se u Zmajevcu na padinama Banske kose, u blizini dunavskih rukavaca uronjenih u guste močvarne šume prepune divljači i riječnih riba. Od Osijeka je udaljena 30 kilometara, a od općinskog mjesta Kneževih Vinograda oko 7 kilometara.

Tradicionalni proizvodi

Reprezentativni ručak

Geografsko porijeklo

Preporuka proizvođača

 

Osim zatvorenog prostora kapaciteta 35 osoba, od proljeća do kasne jeseni gosti se mogu opustiti u šetnji, igri na zelenim terenima okruženim vlastitim vinogradima. Natkriveni vanjski prostor, kapaciteta 70 osoba, u stilu mađarskih Pusta – pruža mogućnost dugo u noć uživati u mađarskoj glazbi te osluhnuti mir u okruženju vinograda i usnulog sela.

Uz pripremljena domaća jela koja se spravljaju na otvorenoj vatri, nudimo vlastita domaća vina vrhunske kvalitete, te njihovu svakodnevnu degustaciju. Organizirane grupe moraju se najaviti i dogovoriti termin posjete, broj osoba i vrstu jela.

Ponudom od izvrsnog fiš paprikaša, uz dodatak šarana u rašljama, ukusni perkelt od soma i štuke, te tradicionalni čobanac s kombinacijom janjetine, prasetine i sve vrste peka. Za desert ponudit ćemo domaće gužvare, orehnjače i makovnjače.

Kontakt osoba: Čokot Čarda

Sjedište: Ulica Planine 168, 31307 Zmajevac

Telefon: +385 31 570 215 +385 91 220 1110