Restoran Didin Konak

Osječko-baranjska županije puna je svojih bogatstava. Njezini stanovnici iako toga svjesni, ne hvale se. Skromnost je, kažu, vrlina. No ove ljepote ne smiju biti sakrivene. Treba ih pokazati kako bi ih i drugi znali cijeniti ali i da bi im se mogli diviti. Žitarice i stoku u ovim područjima uzgajali su još u vrijeme neolita, a vino i graditeljstvo ukorijeniili su se za rimskih vremena.

Tradicionalni proizvodi

Reprezentativni ručak

Geografsko porijeklo

Preporuka proizvođača

Plodna polja, pašnjaci, vinogradi, voćnjaci, šume i dobri konji oplemenjeni su lijepim običajima, starim zanatima, pričama i legendama o hajducima, a ukrašeni ušorenim selima, crkvama i tornjevima.

Gastronomska ponuda obogaćena je darovima prirode nesebičnoga šumskog carstva niklog i dozrelog pod zlatnim sunčevim zrakama. Veselje nepcu priuštiti će originalni „fiš paprikaš“ začinjen poznatom kopačevskom mljevenom paprikom kao i „šaran u rašljama“, specijalitet ovoga kraja.
Ljepota, običaji i bogatstvo reflektiraju se na rumenim obrazima ovdašnjih djevojaka, i u odsjaju dukata nanizanih na narodnim nošnjama ovoga kraja.
Na dlanu Kopačkog rita, uklopljen u staru arhitekturu ovoga kraja, uz svu ljepotu i bogatstvo,  svoje mjesto pod baranjskim suncem našlo je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo „Didin konak“.  Obiteljska atmosfera i neizmjerna ljubav utkana u svaki kutak, bogat rekreacijski sadržaj, starinska domaća jela i miris slatkih delicija vratiti će Vas u vremena dječje bezbrižnosti i odmoriti od buke grada. Potrebno je samo doći i doživjeti.

Kontakt osoba: Didin konak

Sjedište: Petefi Šandora 93 Kopačevo, 31327 Bilje

Telefon: +385 31 752 100 +385 91 782 0003