Restoran Karaka
Kubo d.o.o. poduzeće je koje su osnovali osječki ugostitelji Krešimir Kuna i Dalibor Borota, te uspješno posluje već više od 10 godina.
Restoran Karaka ponosi se desetogodišnjom tradicijom kvalitete. Smješten na križanju dviju najprometnijih osječkih ulica, Divaltove i Trpimirove na vidljivom mjestu pa ga je iznimno lako pronaći. Popularno je mjesto za ručak mnogih osječana, poslovnih ljudi i turista. Ponuda se temelji na jelima s roštilja pripremljenim s pažnjom i dugogodišnjim iskustvom. Različiti prilozi, sezonsko voće i povrće te svakodnevno svježe namirnice, utječu da se gosti u restoran rado vračaju. Slastice su kao vrhunac blagovanja,osmišljene do najsitnijih detalja. Vinska karta bogata je raznolikim i stručno odabranim vinima. Interijer restorana odiše posebnošću i kreativnošću, a osoblje restorana svojom ljubaznošću i profesionalnošću nastoji ispuniti svako očekivanje.
Njihov doprinos svakako je još jedan razlog više da se vratite i isprobate što više raznolikih jela koja restoran Karaka ima u svojoj ponudi.
Restoran uvelike vodi računa o tome da njeguje kulturu domaćih proizvoda bez umjetnih dodataka, što pokazuje činjenica da su svi suhomesnati proizvodi domaće izrade samog restorana.
Kiseli kupus, turšija, ajvar, također su domaće proizvodnje, rađeni po receptu naših baka i samim time nezaboravno su iskustvo za sve goste.
Kontakt osoba: Dalibor Borota, direktor
Sjedište: Gornjodravska obala b.b, 31431 Osijek
Telefon: +385 31 275 490 +385 99 333 6363
E-mail: karakasank@kubo.hr
Web: www.kubo.hr