Lovački Dom Zlatna Greda

Lovački dom Zlatna Greda smješten je u srcu drevnih baranjskih lovišta i nudi vrhunske specijalitete od divljači i ribe uz koje izvrsno idu svjetski poznata baranjska vina. Ovaj impresivni objekt idealan je za organizaciju poslovnih događaja (team building, prezentacije, domjenci). U okolnim lovištima još je Eugen Savojski provodio najugodnije trenutke opuštanja. U neposrednoj blizini Zlatne Grede nalazi se i poznati tikveški dvorac, a kad ste već posjetili Baranju, nemojte propustiti odlazak u obližnji park prirode Kopački rit.

Tradicionalni proizvodi

Reprezentativni ručak

Geografsko porijeklo

Preporuka proizvođača

 

Dvije jednokrevetne, trinaest dvokrevetnih i jedna trokrevetna soba. Sve sobe imaju zasebno kupatilo, klima uređaj i besplatan pristup internetu. Ukupan smještajni kapacitet je 31 ležaj.

 

Lovački dom raspolaže i sa dvije blagovaonice, kapaciteta 30 i 60 osoba. U prostoru za 60 osoba osim pogodnosti organizacije raznih svečanih , obiteljskih i poslovnih domjenaka moguće je organizirati i poslovni seminar uz korištenje projektora sa prikazom na velikom platnu, uz korištenje prateće opreme , ( flip chart, magnetna ploča i sl.)

U ponudi je i manja sala za sastanke sa TV uređajem, te  dnevni boravak.

Nudimo mogućnost  posredovanja pri organizaciji korištenja usluga vanjskih suradnika kao što su  Eko centar Zlatna greda i Park Prirode Kopački Rit.

Kontakt osoba: Lovački dom Zlatna greda

Sjedište: Lugarnica Zlatna greda 1, 31309 Kneževi Vinogradi

Telefon: +385 31 781 8384 +385 99 328 76 70

E-mail: zlatna.greda@hrsume.hr