OPG Milan Šarić

Imajući sve navedene činjenice u vidu, kako sam na Goldbergu već imao oko hektar zemlje, prije 8 godina kupio sam voćarsku kuću i gospodarsku zgradu te još tri hektara zemlje, te zasadio plantažu marelica 1,93 ha, kruške viljamovke 0,44 ha, vinogradarske breskve 0,1 ha, te 1400 čokota vinove loze.

Tradicionalni proizvodi

Reprezentativni ručak

Geografsko porijeklo

Preporuka proizvođača

 

Gospodarsku zgradu sam dogradio i obnovio; unutar nje se nalazi kušaonica, sanitarni čvor, pecara, podrum za smještaj vina , podrum za smještaj rakija i likera, te garaže za smještaj traktora i priključnih strojeva potrebnih za obradu voćnjaka i vinograda.

Voćarska kuća je preuređena u apartman s dvije sobe i 4 kreveta.

U dvorištu kuće izgrađen je prije 4 godine bazen u funkciji poboljšanja turističke ponude.

Postojeća gospodarska situacija upućuje na to kako obiteljska poljoprivredna gospodarstva mogu opstati i kvalitetno se pozicionirati na tržištu samo proširivanjem proizvodnog programa. Ja, svakako, želim stvoriti brend aromatičnih rakija i ljekovitih likera s Goldberga,
te svoje imanje učiniti prepoznatljivim i zanimljivim i kupcima turistima u budućem, očekivanom i željenom, turističkom razvoju Baranje. Napominjem da su moji proizvodi, rakije Viljamovka, i Kajsijevača , te likeri već poznati i nagrađivani.

Gospodarska zgrada , okoliš, i pripadajuća infrastruktura, lijepo su uređeni.

Vitalni je interes cijele Baranje, tako i općine Popovac, smještene uz najljepši dio Baranjske planine, pronaći nove izvore prihoda za svoje stanovništvo, Baranja je turistički sve prepoznatljivija, a Popovac može u tome značajno participirati.

Kontakt osoba: OPG Milan Šarić

Sjedište: Planina 2, 31303 Popovac

Telefon: +385 98 9579 907