Podrumi Kolar

Baranja je poznata po plodnim poljima, vinogradima i kvalitetnom vinu. Mi smo Baranjci, u našoj obitelji su isprepletena obiteljska i vinova loza. Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kolar iz Suze se bavi uzgojom ratarskih kultura, vinove loze i proizvodnjom vina. Osim toga od 2004. godine i ugostiteljstvom.

Tradicionalni proizvodi

Reprezentativni ručak

Geografsko porijeklo

Preporuka proizvođača

Otvorili smo Podrume Kolar, kušaonicu vina sa restoranom, gdje nudimo bogati izbor vina iz vlastite proizvodnje, te domaće tradicionalne specijalitete koje također sami pripremamo. Sedmero nas je u obitelji, otac Lajoš, majka Ilona, kćerke Kinga i Sibila, zet Mario i unuci Niko i Roko.

Početak je bio skromno ratarstvo i vinogradarstvo na nekoliko hektara, koji su se u konačnici pokazili isplativima, i pokazali su smjer za budućnost obitelji. Iz godine u godinu povećavali smo nasade, a kad su kćerke odrasle, zajedno smo odlučili proširiti djelatnost prema ugostiteljstvu-turizmu. Do tada smo imali zaista bogat izbor vina koje smo njegovali u podrumu nasljeđenom od djeda. Našu kušaonicu, restoran i smještaj izgradili smo i uredili od srca, a gostima nastojimo ponuditi najbolje, ono što bi i sami rado pojeli i popili. Naša vina su okićena brojnim nagradama s domaćih i stranih prezentacija. Ipak najdraže nam je kad sami gosti ocjenjuju naše proizvode pozitivno.

Kontakt osoba: Podrumi Kolar O.P.G. Kolar

Sjedište: Maršala Tita 96/e, 31309 Suza

Telefon: +385 31 733 006 +385 91 52 49 351

E-mail: ljudevit.kolar@os.t-com.hr

Web: www.facebook.com/podrumikolar/