Restoran Club Waldinger

Moderno uređen interijer s notom rustike, ugodna, domaćinska atmosfera i osoblje koje će vam, uz osmijeh dobrodošlice predstaviti dnevnu ponudu novih modernih lakih i brzih zalogaja, garancija su ugodnog ugođaja koji će vaše poslovno pregovaranje odvesti u željenom smjeru.

Tradicionalni proizvodi

Reprezentativni ručak

Geografsko porijeklo

Preporuka proizvođača

Ponuda je kombinacija tradicionalnih jela pripremljenih na moderan način prilagođen potrebama laganog poslovnog ručka ili produžetka uredskog sastanka. Poznato je da mnogi poslovi počinju i lakše se zaključuju u opuštenoj restoranskoj atmosferi nego u nekom uredu.

Restoran nije prevelik niti prebučan, nalazi se u samom središtu Osijeka, ima vlastiti parking, besplatan bežični internet. Ponuda jela je cjenovno više nego prihvatljiva ali ne treba ni u kom slučaju zanemariti i bogatu ponudu vinske karte gdje većinu domaćih lokalnih vinara poput Kutjeva, Krauthakera, Josića, Lukačevića, Brzice možete dobiti u ponudi na čaše, ali vinska karta je bogata i brojnim ostalim vrhunskim imenima domaće vinske scene kao i stranim etiketama.

Kontakt osoba: Restoran Club Waldinger

Sjedište: Županijska 8, 31000 Osijek

Telefon: +385 31 250 450

Web: waldinger.hr/gastronomija/restoran-club-waldinger/