Restoran Rustika

Mnogi sugrađani se i danas, u mašti, vrate u caffe barove Casandru i Sax, mjesta u kojima su proveli dane svoje mladosti. Nema pravnika ili ekonomiste u gradu koji nisu «studirali» u Gallileu u Radićevoj ulici. Vrijeme «studija» je znalo biti od ranih jutarnjih sati, s malim prekidima zbog stvarnih obaveza, pa sve do vremena ručka. Vraćali bi se svi opet navečer i tako do ranih jutarnjih sati.

Tradicionalni proizvodi

Reprezentativni ručak

Geografsko porijeklo

Preporuka proizvođača

 

Za goste koji dolaze u grad zbog poslovnih ili privatnih obveza na istoj smo lokaciji samo kat iznad otvorili privatni smještaj, četiri apartmana, koji je idealan upravo zbog svoje lokacije, udaljen svega 300 m od Glavnog kolodvora, a tek nešto malo više od Trga Ante Starčevića odnosno centralnog osječkog trga.

Kada je St . Patrick’s Pub u Osijeku otvoren 1999. godine kao prvi pravi osječki irski pub rijetko tko je mogao pretpostaviti da će to biti najbolji i najposjećeniji lokal u gradu. Bio je jedini na Trgu Svetog Trojstva te je uz goste polako primamio i ugostitelje diljem grada da upravo ondje otvore lokale i stvore urbano mjesto za izlaske. Tako je Tvrđa postala sinonim za noćni život grada.
Kako smo po prirodi avanturisti u stalnoj potrazi za nečim novim odlučili smo se otići još jedan korak dalje…
Otvorili smo grill-pizzeriju restoran Rustiku.

Restoran se nalazi 300 metara zapadno od osječke Konkatedrale ili 400 koraka od središnjeg osječkog Trga. Prostire se na 280 kvadrata zatvorenog i 300 kvadrata otvorenog prostora u sklopu kojeg se nalazi bajkovita terasa i vrhunski opremljen dječji playground. To je mjesto u koje možete povesti svoju obitelj, najmlađe i one malo starije, i uživati u dobroj zabavi i ukusnoj hrani.
Rustika je idealna za Vas i Vaše poslovne partnere, za bolje ugovaranje poslova uz dobro jelo u ugodnom ambijentu. Uz restoransku ponude nudi i smještaj u osam apartmana.
Mjesto koje niti jedan Osječanin ili njegov gost ne bi trebao zaobići.

Za najmlađe

Prije par godina kada smo i sami imali bebe shvatili smo da nema prilagođenog prostora u kojem možemo nesmetano nešto popiti ili pojesti, a u kojem i naša djeca mogu uživati.
Još tada smo znali, kada budemo otvarali restoran, biti će najmjenjen upravo obiteljima s malom djecom. Tako smo odvojili prostor za previjanje i dojenje bebe, stolice za hranjenje djece, te u vanjskom prostoru veliki playground u kojem se djeca nesmetano i sigurno igraju.

Kontakt osoba: Rustika

Sjedište: Ulica Pavla Pejačevića 32, 31000 Osijek

E-mail: rustika.osijek@gmail.com

Web: www.rustika.hr